Een tour door mijn toekomstige huisje

Het lijkt mij zo gaaf om later mijn eigen huisje in te kunnen richten. Ik kan urenlang op Pinterest, Instagram of op internet kijken naar foto’s van andermans interieur. Vandaag deel ik een aantal interieur foto’s die een goed beeld geven van hoe ik mijn toekomstige huisje zou inrichten!

Woonkamer

De woonkamer moet rustig zijn en ik vind het belangrijk dat er veel natuurlijk licht naar binnen kan komen. Verder zou ik kiezen voor één kleur hout en deze terug laten komen in het interieur. Een houten vloer maakt voor mij een huis knus.

|

De zwarte bank moet even weggedacht worden, want dat is niét mijn smaak 😉

|

Je houdt ervan of niet, maar ik vind houten balken echt iets hebben. Het heeft iets stoers, maar ook wel weer iets knus.

|

|

Hoe gaaf is dit? Ik zou later graag in een rustig gebied met veel groen willen wonen. Midden in een stad is niets voor mij. Het lijkt mij heerlijk om dan met een dekentje in het raam te zitten en te genieten van de vogels en de rust. Het hoeft niet eens een super groot raam te zijn om een lekkere zitplek te hebben.

Keuken

Omdat de keuken een ruimte is waar je iedere dag komt, kon deze in dit rijtje niet ontbreken. Ik ga ervan uit dat ik later een klein tot normaal huis heb en geen mega groot huis. Hier zou ik ook niet echt gelukkig van kunnen worden.
|

Wij hebben nu een kleine keuken met één werkblad. Dit is meestal wel genoeg, alleen kun je er niet met z’n tweeën koken of bakken. Daarom zou ik graag in mijn huis een extra werk blad willen hebben.

|

Slaapkamer

De slaapkamer is voor mij op dit moment ook mijn ‘eigen’ woonkamertje. Maar later, wanneer ik hopelijk samen met een leuke man woon, ‘leef’ ik niet meer in de slaapkamer. Daarom is het ook niet echt een plek waar ik heel veel aandacht aan zou besteden. Zou zomaar kunnen dat ik hier in de toekomst helemaal anders over denken, wie weet.

|

Een spiegel in de slaapkamer vind ik echt een must voor later! Het lijkt me zo fijn om je hele outfit in een keer te kunnen bekijken. Dat scheelt weer heen en weer lopen naar de badkamer, waar je uiteindelijk springend voor de spiegel staat, omdat je alleen je halve outfit ziet, zucht.

|

Het bed is het belangrijkste in een slaapkamer. Een ruim 2-persoonsbed met een rustige kleur dekbedovertrek en wat leuke kussentjes en we zijn klaar. Aan beide kanten naast het bed komt dan een nachtkastje te staan en misschien nog iets ter decoratie aan de muur. De muren houd ik graag rustig, dus geen donkere opvallende kleuren.

Badkamer

Een douche, WC, spiegel, wastafel en een kastje en de badkamer is klaar. Wij hebben nu een bad, omdat deze al in de badkamer zat toen mijn ouders het huis kochten. Deze wordt meestal maar een paar keer per jaar gebruikt. Ik vind in bad gaan meestal te lang duren, dus wat mij betreft hoef ik er later ook geen.

|

|

Een douche met een muur vind ik heel gaaf in een badkamer. Dit zorgt ervoor dat de douche een aparte ruimte blijft van de rest, maar samen vormt het toch een geheel.

Zolder

Een ding weet ik zeker: de zolder moet geen rommelplek worden. Vanaf het moment dat ik ben gaan minimaliseren ben ik me bewust van alle spullen die ik koop. Het liefst zou ik hier een kleine werkplek van maken.

|

Tuin

Een tuin inrichten lijkt mij een van de leukste projecten wanneer je een huis hebt gekocht. Ik ben niet van de stenen en zou het liefst zo veel mogelijk groen in mijn tuin willen hebben, een kleine moestuin zou heel leuk zijn! Verder mag een regenton niet ontbreken.

|

Een looppad door de tuin met een aantal tegels maakt een tuin op een of andere manier natuurlijker.

|

Dit was het dan! Nu hebben jullie een soort tour door mijn toekomstige huisje gekregen! Kijken of ik over tien jaar nog dezelfde smaak heb, haha. droom jij ook over het inrichten van je toekomstige huisje, of heb je deze droom al waar kunnen maken?
-Nathalie

Ook leuk om te lezen

6 reacties

  1. Pas als je het huis ziet weet je wat je waar kan maken qua inrichten. Sowieso is dat een proces en als je het huis nog uit moet, doe dan verstandig en begin met je maandkosten. De inrichting wordt dan vanzelf minder belangrijk. Bereken maar eens wat een houten vloer kost en gordijnen. Dromen mag, maar als je aan minimalisme denkt, verwijder dan je dromenlijst en koop zo min mogelijk nieuw. Een huis inrichten is leuker als het een proces is. En 1 tip, maak foto’s van je nog lege huisje, van je verhuizing en ook nadat je klaar bent met uitpakken.

    1. Hi! Klopt! Ik heb zelf geen verstand van het kopen van een huis en het duurt waarschijnlijk ook nog wel zo’n 4 jaar voordat ik uit huis ben. Ik ben zeker van plan om later in tweedehandswinkels rond te gaan snuffelen voor interieur! Niets overhaasten en rustig erachter komen hoe ik van een lege ruimte echt mijn plekje kan maken! Bedankt voor je reactie 🙂 !

  2. Hallootjes, wat een leuk artikeltje ! Wijzelf hebben ook maar 1 werkblad in de keuken en die is vaak te klein om met beiden te werken. Ik zou graag een keukeneilandje willen, maar dat word nog even geduld hebben.
    De tekstjes met de toekomstige foto’s vind ik echt super gedaan van je !

    1. Een keukeneilandje is wel heel gaaf! Wie weet komt het er ooit nog van. Bedankt voor je compliment! Het was even puzzelen hoe ik die Pinterest foto’s goed kreeg, maar het is gelukt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *