Ik ga weer bloggen!

Hi! Hoe gaat het met jullie? Ik zou dit jaar examens doen, maar die gaan niet door. Dus nu heb ik eigenlijk al zomervakantie? Het is nog een beetje onwerkelijk allemaal. Omdat ik nu veel tijd over heb en thuis zit, dacht ik: ‘Laat ik weer iets met mijn blog gaan doen’. Want het laatst geposte artikel komt uit augustus 2019, oooops.

We zitten nu iets langer dan een maand in een intelligente lockdown en ik moet zeggen dat het mij best wel mee valt. Ik vermaak me wel prima en het lukt me ook redelijk om in een goed ritme te blijven. Vergeten jullie op dit moment ook vaker dan normaal welke dag het is? Voor mijn gevoel zijn bijna alle dagen hetzelfde, haha. Ik hoop dat iedereen gezond is en ook elke dag een positief en ontspannen moment heeft.

En voor de studenten en leerlingen onder ons, hoe gaat het met het afstandsleren? Heeft jouw school het goed geregeld of gaat het helemaal niet goed? Ben ook wel benieuwd hoe iedereen zijn dag nu doorkomt.

Zorg goed voor jezelf en elkaar! – Nathalie

Ook leuk om te lezen

39 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *