Mijn blog staat online!

Hello bonjour

Yay! Mijn blog staat eindelijk online!

Ongeveer een jaartje geleden kwam ik op het idee om een blog te beginnen. Ik wist alleen niet zo goed waar ik over wilde schrijven, er zat voor mijn gevoel nog geen structuur in.

Ondertussen is het ongeveer 1,5 maand geleden dat ik vanuit het niets op een idee kwam. Ik wilde graag schrijven over bepaalde onderwerpen en daar mijn eigen mening/ervaring over delen. De blogs gaan vooral over minimalisme, school en soms probeer ik ook een lekker recept uit :). Wat ik erg belangrijk vind, is het overbrengen van positiviteit en moed. Dit ga ik proberen door eigen ervaringen en wat ik in bepaalde situaties heb geleerd.

Als je mijn blog al een beetje hebt bekeken, dan valt er misschien al iets op. Nergens is mijn achternaam, woonplaats en mijn gezicht te zien. Ik heb er namelijk voor gekozen om anoniem te bloggen. Wil je graag weten waarom ik anoniem blog? Hier kun je er meer over lezen.

Ik ben heel erg benieuwd wat deze blog mij gaat brengen, maar ben vooral heel erg enthousiast om te gaan schrijven!

-Nathalie

Ook leuk om te lezen

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *