Mijn favoriete bloggers van dit moment

bloggers

Van complimentjes worden we blij en daar draait het bij deze post ook om! Vandaag zet ik mijn favoriete bloggers in het zonnetje!

Jennie from the blog

Ik word alleen al vrolijk van het bekijken van haar blog. Het ziet er zo rustig en positief uit! Jennie is vegan, houdt van longboarden en heeft een enorm leuke (en enorm mooie!) hond, genaamd Cody! Ook heeft ze al 303 weken lang elke week haar ‘My week in pictures’ gedeeld.

Ilonaa

Ilona is 20 jaar, super creatief en deelt veel tips en ervaringen om positiever te denken. Na 6 maanden opgenomen te zijn, vecht ze nu voor meer positiviteit in haar hoofd. Ik ben zo blij dat ik haar blog ontdekt heb! Ik haal er veel tips vandaan, over hoe je met bepaalde situaties kunt omgaan. Ze is erg open en laat je niet alleen een ‘goede’ kant van het leven zien, maar deelt ook haar persoonlijke ervaring. Ik kan echt nog veel meer gaan schrijven over waarom je even een kijkje moet gaan nemen, maar dan ben ik over een half uur nog niet klaar :P.

Een goed verhaal

Een goed verhaal is de blog van Mirjam Hart. Ze schrijft over duurzaam wonen met jonge kinderen, diy’s en eigenlijk van alles om je even een positive vibe te geven! Ik vind het heel inspirerend hoe Mirjam schrijft over het zo milieubewust mogelijk leven met een gezin. Dus als je een leuke duurzame blog zoekt, zou ik zeker even een paar artikelen lezen!

A cup of life

Ik denk dat veel mensen Shifra wel kennen van haar blog of YouTube kanaal. Ze doet heel veel zelf. Ze heeft een schuifdeur, een buitentafel, een babygym gemaakt en nog veel meer. Zo leuk om te lezen hoe enorm creatief én enthousiast Shifra is!

soChicken

‘Broeden op een leuker leven’ is het eerste wat je ziet staan als je de site van Jelle Hermus opent. De tekst zegt het eigenlijk al, de blogposts gaan over hoe je je leven zo leuk mogelijk kunt maken. Je vindt hier vooral posts over hoe je leuker, liefdevoller, gelukkiger en bewuster kunt leven.

Hebben jullie favoriete bloggers? Laat het me weten in de comments! -Nathalie

Ook leuk om te lezen

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *