Over mij

Wie ik ben

Hi! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog!  Ik ben Nathalie, 17 jaar oud en ik zit nu in mijn examenjaar van de middelbare school. Ik vond schrijven altijd al erg leuk. Als ik eenmaal schreef, bleef ik schrijven (mijn werkstukken werden vaak iets te lang, oops…). Nu schrijf ik graag over minimalisme, het schoolleven, lekkere (en vooral niet te moeilijke) recepten, de natuur, duurzaamheid en zo kan ik nog wel even door gaan.

Wat je misschien is opgevallen aan het bovenstaande tekstje, is dat ik graag schrijf over het minimalisme. In het najaar van 2018 viel het mij op dat ik het eigenlijk te druk in mijn kamer vond. Op het internet zocht ik naar hoe je je kamer rustiger kon maken en zo kwam ik op een gegeven moment uit bij de site van Jelle Hermus (soChicken). Ik begon met opruimen en uitzoeken. Zo kwam ik erachter wat nou echt belangrijk voor mij is en wat niet. Van heel veel spullen wist ik niet eens meer dat ik ze had. Het whiteboard dat boven mijn bureau hing, gebruikte ik eigenlijk niet meer, dus kon naar een 2e eigenaar. Net zoals het Billy kastje van IKEA naast mijn bureau. Het stond té rommelig. Ik let op wat ik koop en ik zoek regelmatig spullen uit. Betekend dit dat ik in een hele lege kamer leef, zonder sfeer en ik geen verzameling mag hebben? Nee, dit wordt wel vaak gedacht over het minimalisme, maar ook ik heb meubels in mijn kamer en een verzameling!

Benieuwd naar alle tips en tricks die ik ga delen? Kom dan vooral terug om een kijkje te nemen in mijn leven als scholier (en beginnend blogger)!

Anoniem bloggen

Ik vind mijn privacy erg belangrijk. Een foto van mijzelf, mijn achternaam, namen van vrienden en familie etc zul je hier dan ook niet vinden. Ik blog anoniem, maar dat betekent niet dat ik mij voor doe als iemands anders. Ik blijf een enthousiaste scholier die graag over van alles en nog wat schrijft. Doormiddel van blogs die ik ga schrijven en mijn zelfgemaakte foto’s, leren jullie mij beetje bij beetje beter kennen. De privacy van mijn bezoekers vind ik ook erg belangrijk, wil je weten wat ik bepaalde gegevens doe? Lees dan mijn privacyverklaring.

Disclaimer

Ik ben een nieuwkomer in de blogwereld en leer daarom nog elke dag nieuwe dingen bij. Tips, tops en lieve berichtjes zijn altijd welkom!